“Гривна” вирушила на один із ринків у Херсоні, щоб з’ясувати: на скільки може схуднути гаманець у результаті вітамінних закупів.
Асортимент — яскравий, ароматний. На прилавках — переважно осінні й зимові фрукти, але подекуди ще трапляються й літні запаси.
 
Ринок нині радує вибором, але ціни місцями не кращі за характер айви – терпкі й дещо різкі.
Тож до фруктового кошика найкраще підходити зі стратегією: порівнювати і обирати те, що тішить і смак, і гаманець.
 
 
Найбільше кусуються ціни на сезонні фрукти – апельсини та мандарини, а от найдоступнішими за ціною є яблука та сливи.
Далі – ціни на фрукти:
Айва — 60–100 грн/кг;
Слива — 40–60 грн/кг;
Хурма — 50–120 грн/кг;
Яблука — 30–60 грн/кг;
Мандарини — 70–160 грн/кг;
Груші — 70–120 грн/кг;
Апельсини — 100–180 грн/кг.