Замовляти товари в інтернеті стає все популярнішим серед українців. Безліч українських і зарубіжних інтернет-магазинів пропонують товари на будь-який смак. Раніше купувати онлайн могли переважно жителі мільйонників та обласних центрів. Але сьогодні замовити в інтернеті можуть й мешканці сіл – головне щоб інтернет був. І щоб забрати посилку їм тепер не потрібно їхати до райцентру. Чому? Бо «Нова Пошта значно розширила мережу відділень, фокусуючись на маленьких містечках і селах. «З початку року ми відкрили вже 1200 відділень по всій Україні. Здебільшого у невеличких містах та селах. Навіщо ми це робимо? Бо хочемо, щоб кожен міг отримати бажані товари. Нова Пошта допомагає розвиватися бізнесу і об’єднує людей по всій країні», - коментує Олександр Бульба, директор «Нова Пошта»..
.
Активно зростає мережа оператора і в Херсонській області. Лише за минулий місяць в нашій області було відкрито 20 нових відділень, найбільше - у Каховському, Новотроїцькому та Чаплинському районах. Наразі на Херсонщині працює вже більше 100 відділень «Нова Пошта».
.
Щоб отримувати посилки було не лише зручно, але й швидко, компанія постійно вкладає гроші в інфраструктуру. Так, у травні був відкритий Хмельницький інноваційний термінал (ХІТ) – сортувальний центр, який здатен обробляти 8,5 тис. посилок на годину. Всього за перше півріччя «Нова Пошта» доставила майже 100 млн посилок і з початку року відкрила більше 1200 відділень.