Привід для чуток дає таємниче убивство дружини бізнесмена
 
У райцентрі Новотроїцьке на Херсонщині оперативники збиваються з ніг, намагаючись «вхопитися за ниточку» в гучній справі про вбивство дружини бізнесмена-кавказця. Жінка викликала зранку до себе додому манікюрницю, але скільки та не стукала, їй не відчиняли. Коли приїхав чоловік, і відкрив двері оселі на вулиці Святотроїцькій, то побачив жахливу картину: дружина і мати двох його дітей лежала в кухні мертвою. А все приміщення підпливало кров’ю. Загибла отримала кілька ударів ножем у шию, гостра сталь пошкодила артерію, і від великої крововтрати поранена померла.
 
 
Причому сищики поки до пуття не можуть зрозуміти, що сталося. Наявне умисне убивство – тут немає про що сперечатися. Але який його мотив? У домі було що взяти, оскільки подружжя на бідність вочевидь не скаржилося. Чоловік (людина у рідному селищі добре відома) спершу володів кіоском з продажу цигарок біля автостанції, потім «розкрутився» й відкрив цілий супермаркет. Але при цьому нічого справді цінного з хати не зникло, й версія про грабіж не виглядає такою вже актуальною.
 
Про серйозні конфлікти між членами родини ніхто начебто й не чув, і наразі відсутні докази, які підтверджували б припущення про вбивство на побутовому грунті. Про якісь кримінальні «розбірки», що могли б коштувати людині життя, теж нічого не відомо. Це, до речі, підтверджує і заступник начальника ГУНП Херсонщини – начальник слідчого управління Микола Вербицький. «У поле зору поліції ця родина раніше ніколи не потрапляла», – обережно зауважує полковник Вербицький.
 
Відтак, розкрити особливо тяжкий злочин, про який говорить уся область, «гарячим слідом» не вдалося. Тож оперативникам доводиться діяти давно випробуваними методами. Зараз у пошуках свідків вони проводять подвірні обходи у Новотроїцькому, вивчають записи з вуличних камер відеоспостереження, аналізують дзвінки з мобільних телефонів тощо. Якщо ці прийоми дадуть результат, і вбивцю буде знайдено, громадськість обіцяють сповістити в обов’язковому порядку. А до того у райцентрі продовжують циркулювати страшні чутки про невловимого маніяка, котрий полює на жінок.
 
.
 
Сергій ЯНОВСЬКИЙ.