По состоянию на 22.00 7 апреля на Херсонщине уже 15 лабораторно подтвержденных случаев заболевания коронавирус на Херсонщине.
Об этом сообщил председатель ОГА Юрий Гусев:
 
Оперативна інформація
Станом на 22.00 7.04.2020 ми маємо вже 15 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус на Херсонщині.
Зокрема, 2 з них виявлено та зафіксовано протягом останньої доби
 
 
Це 46-річна та 43-річна жінки, медичні працівниці з Голопристанського та Олешківського районів області, які контактували з раніше виявленими хворими на COVID-19.
Обидві жінки, у яких виявили коронавірус, знаходились на самоізоляції. За ними встановлено щоденний медико-санітарний нагляд. Почуваються добре, скарг немає. Підключення до апаратів ШВЛ не потребують.
 
Область постійно отримує гуманітарну допомогу під патронатом Президента України Володимира Зеленського від Офісу Президента України, бізнесменів та благодійників. Ми активно посилюємо спроможності базових лікарень, які визначені для лікування коронавірусної хвороби, отримуємо додаткове забезпечення. Зокрема цього тижня очікуємо нову партію обладнання та засобів індивідуального захисту для закладів охорони здоров‘я.
Я щиро дякую усім, хто підтримує нас у боротьбі з розповсюдженням коронавірусу на Херсонщині!
 
Насамперед тим, хто виконує рішення Кабінету Міністрів України та дослухається до рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України та залишається вдома. Давайте разом переживемо цей непростий етап, ставши сильнішими та згуртованішими.
Будьмо здорові і будьмо єдині у боротьбі з коронавірусом!

 

 
.