Русскіє таки своїх кидають. Ще й як. От і заступника голови окупаційної адміністрації Генічеська олександра пінаєва кинули. «А у меня сегодня прошло ровно 4 месяца, как подал документы на получение паспорта РФ, который так и не получил», – написав він зо два дні тому у своєму telegram-каналі «Секреты Геническа». І додав (мабуть, заливаючись сльозами): «Зато давно получили многие, кто бегал с украинскими флагами и вышиванками.
Так бывает».
Ще й не таке буває! Взяти хоча б друга і соратника пінаєва кіріла стрємоусова (на фото, яке трохи деталізували на іншому telegram-каналі, вони разом).
 
Паспорт кірюші сам гауляйтер Криму аксьонов (відомий у злочинному світі, як Гоблін) вручав. І де він, той стрємоусов, тепер? До речі, відомо, що пінаєв також потрапляв у ДТП. Ще й недалеко від рідної Чаплинки. На жаль, тоді вижив. Чи виживе під час звільнення Генічеська від рашистів, невідомо.
 
 
Тим часом головний документ фашистської росії на окупованій частині Херсонщині продовжують видавати. Як повідомляє у соцмережах окупаційна адміністрації області, паспорт громадянина рф наразі можна отримати у Генічеську, Скадовську, Чаплинці, Новій Маячці, Новотроїцькому Каланчаку, Залізному Порту та Нижніх Сірогозах. При поданні заяви на отримання коричневої (фашизм ховається у деталях) книжечки з двоголовим хижим птахом на обкладинці необхідно пройти обов’язкову дактилоскопічну експертизу і сфотографуватись. За 10 днів, обіцяють, паспорт буде готовий. Але отримати його зрадники
можуть лише після того, коли проголосять клятву на вірність росії. В іншому випадку, пише «администрация», паспорт, навіть, якщо він вже оформлений, не видається.
Борис ВИНОГРАДОВ.
/